WordPress Website

Stap 1 - Rond de tafel

Als je akkoord bent gegaan met ons voorstel, stuurt MorfeeM je een overzicht van WordPress-thema's waaruit je een keuze kunt maken. Het registreren van een domeinnaam en het bestellen van een hostingpakket (met een MySQL-database wat noodzakelijk is voor WordPress) kunnen wij eventueel voor je regelen. Als we samenkomen, bespreken we je wensen, eisen en de mogelijkheden. De teksten voor de website, lever je digitaal aan. Heb je geen tijd of zin om iets te schrijven? Geen probleem. MorfeeM kan het -tegen een meerprijs- voor je uit handen nemen. Dit geldt eventueel ook voor het maken of scannen van foto's.

Stap 2 - Bouwfase

MorfeeM gaat je website bouwen aan de hand van het WordPress-thema dat je gekozen hebt. Indien gewenst zal MorfeeM dit thema op het gebied van kleur en lettertype aanpassen aan jouw voorkeuren. De teksten komen op de pagina's, evenals de foto's (doeltreffend in de tekst geplaatst dan wel apart in een galerie, precies zoals jij het wilt). Aan het eind van deze fase volgt de controleronde. Eventuele veranderingen passen we op jouw verzoek toe.

Stap 3 - Onlineversie

Binnen een week leveren we je website volledig werkend op. Je hebt dus nergens omkijken naar. Door het responsive design is alles goed leesbaar op computer, tablet en mobiele telefoon. In de toekomst kun je zelf teksten en foto's eenvoudig aanpassen via het Content Management Systeem (CMS). Mocht je na oplevering van de website toch geen zin of tijd hebben alles up to date te houden, dan kan je MorfeeM altijd inhuren of een onderhouds-abonnement afsluiten.


Archief