Meteen naar de inhoud

Teksten

Tekstschrijvers in Oosterbeek (regio Arnhem)

 

 

Een tekstschrijver kan je helpen

De cursor knippert op het beeldscherm. Aan uit, aan uit. Een pulserende beweging, als een hartslag. Je kijkt op de klok, alweer een kwartier verder. ‘Kom op,’  spreek je jezelf moed in, ‘je kan het.’ Maar hoe je jezelf ook pijnigt, het beeldscherm blijft leeg. – Of, als je nog met pen en papier werkt, gooi je na een paar uur een prop papier in de prullenmand, waar louter doodles op staan. –

Schrijven is een vak, geen straf. Wij doen het met liefde, en nemen je deze taak graag uit handen. Of het nu gaat om het maken van een nieuwe tekst, of om het corrigeren, redigeren of herschrijven van bestaand materiaal.

 

Een transparante boodschap voor je doelgroep

Icoon van de doelgroepEen goede tekst heeft een duidelijke opbouw en een heldere stijl. De taal is correct en foutloos. De doelgroep begrijpt door deze elementen meteen je boodschap, waarmee je doel is bereikt.
Lukt het je niet om de boodschap duidelijk en overtuigend over te brengen? Twijfel je over de spelling? Over de gekozen woorden? Of over de lengte en leesbaarheid van de tekst? Wij als tekstschrijvers helpen je graag.

 

Corrigeren

We verwijderen spel- en taalfouten uit je aangeleverde tekst. De inhoud, structuur, woordkeus en schrijfstijl blijven intakt.

 

Redigeren

De aangeleverde tekst ondergaat een metamorfose. Omwille van de boodschap gaan we overbodige woorden schrappen. Synoniemen gebruiken we om eentonigheid te voorkomen. Alinea’s verplaatsen we om de structuur helder te maken. En waar nodig herschrijven we passages. De strekking van je werk blijft intact, maar de boodschap zal als een prachtige vlinder je doelgroep tegemoet fladderen.

 

Tekstschrijven

Tekstschrijver Arnhem (regio)

Je vertelt ons wat je wensen zijn, en voor wie het eindproduct bedoeld is. Het materiaal voor de tekst lever je ons aan, of wij doen onderzoek (in archief of bibliotheek) voor je. Als er genoeg informatie aanwezig is, beginnen we met schijven. We zullen een tekst maken die aan alle eisen voldoet en toegespitst is op jouw doelgroep.

 

 

SEO-teksten

Copywriter SEO-contentEen zoekmachine als Google hanteert een aantal richtlijnen bij het ranken van een website. Wil je hoger scoren in de ranglijst en concurrenten achter je laten? Wij kunnen je hierbij helpen. Als copywriter van SEO-content leveren we maatwerk. Met als doel dat zoekmachines jouw website of product beter vinden. Het schrijven van SEO-teksten is niet geheimzinnig, maar het is wel een  fine-tuning van een aantal elementen. Benieuwd naar de SEO-score van jouw bestaande website? Doe de test op SEO SiteCheckup. Als je site lager dan 70% scoort, helpen wij je graag verder met toegespitste SEO-content en/of een nieuwe WordPress site.

 

Hiermee kan MorfeeM jou helpen

Bij ons kun je terecht voor het corrigeren, redigeren of schrijven van: folders – flyers – brochures – boeken – artikelen – recensies – columns – magazines – handleidingen – rapporten – verslagen – werkstukken – scripties – webteksten – SEO webteksten – e-mails – nieuwsbrieven – mailings – ondernemingsplannen – jaarverslagen – manuscripten – verhalen – advertenties – sollicitatiebrieven – beleidsnota’s – interviews – persberichten – social media.

 

Tarieven

Corrigeren
€ 40 per uur
- verbeteren van spel- en taalfouten
Redigeren
€ 65 per uur
- verbeteren van spel- en taalfouten
- verbeteren van opbouw
- verbeteren van helderheid
- verbeteren van samenhang
Schrijven
€ 100 per uur
- het materiaal lever je aan, of:
- wij doen onderzoek (meerprijs)
Onderzoek
€ 40 per uur
- exclusief € 5 vervoerskosten per Gelders Archief-bezoek
- exclusief eventuele kopieer- en portokosten